• Haberler
  • Konya
  • Ereğli Belediyesi'nden, sel sonrası çalışmalara devam

Ereğli Belediyesi'nden, sel sonrası çalışmalara devam

Ereğli Belediyesi, şiddetli yağışlar sonrası oluşan selde hasar gören mahallelerde çalışmalarına devam ediyor..

Ereğli Belediyesi'nden, sel sonrası çalışmalara devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Aziziye ve Kuskuncuk Mahallesi'nd çadırları  sel altında kalan tarım işçilerinin mağdur olmaması için gerekli talimatları verdi.

  Bu kapsamda ekipler, sel yaşanan mahallelerde suların tahliyesi, yolların onarımı için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan çadırlarını su basan tarım işçilerine de yardımcı olan ekipler, mağduriyet yaşayan vatandaşlara sıcak çorba ikramı etti.

Başkan Oprukçu, personelleriyle çalışmaları değerlendirdi. Şehrin dört bir yanında hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirten Oprukçu, “Bugün mesaimize fen işleri şantiyemizde, personellerimizle birlikte başladık. Fen İşleri Müdürlüğümüzde çalışmalar hızla devam ediyor. Bir yandan asfalt, kilitli parke taşı, kaldırım, yol bakım ve onarım gibi rutin hizmetlerimizi gerçekleştirirken bir yandan da mahallelerimizde yoğun yağış nedeniyle yaşanan mağduriyetin önüne geçmek için canla başla çalışıyoruz. Bu noktada özveri ile gece gündüz çalışmalarına devam eden personellerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme