• Haberler
  • Konya
  • Ereğli Belediyesi ürettiği ürünleri halka dağıttı!

Ereğli Belediyesi ürettiği ürünleri halka dağıttı!

Konya Ereğli'de çalışmalarını devam ettiren ilçe belediyesi, Adabağ'da yetiştirdiği organik ürünleri vatandaşlarla paylaşarak, mutfak giderlerine katkıda bulunuyor.

Ereğli Belediyesi ürettiği ürünleri halka dağıttı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ereğli Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürürken Adabağ’da yetiştirdiği organik ürünleri vatandaşlara ücretsiz dağıtıyor. Bu kapsamda belediyenin yetiştirdiği salçalık biberler, Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara ulaştırıldı. İşte ayrıntılar…


Yaptıkları proje hakkında açıklamalarda bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Hem şehrimiz hem de hemşerilerimiz kazanacak” dedi. 

Ereğli Belediyesi ürettiği ürünleri halka dağıttı!
Sözlerini devam ettiren Başkan Oprukçu, “Üretmeye bir fazla üreterek tarım şehri Ereğli’yi hak ettiği yere taşımak için çaba harcamaya devam edeceğiz. Hem ülkemiz hem şehrimiz hem de hemşerilerimiz kazanacak. Bu çerçevede Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerimizde biber dağıtımı gerçekleştirdik. Tüm mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Batıalagöz Mahalle Muhtarı Yunus Tuna, “Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Bey’e organik biberden dolayı, mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme