Ereğli'de Asfalt Seferberliği Devam Ediyor

Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu Taşağıl Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Ereğli'de Asfalt Seferberliği Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ereğli Belediyesi, ilçedeki ulaşım konforunu artırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli'de asfaltsız hiçbir yol kalmayacağını belirterek, "Modern ve daha kullanışlı bir yol ağı için mevsim şartlarına göre mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek, şehrimizin yollarını daha kullanışlı ve konforlu bir noktaya getirmek için tüm mahallelerimize, sokaklarımıza ve caddelerimize hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz. Bir sokakta altyapı çalışmaları tamamlanmışsa asfaltını tamamlıyoruz. Vatandaşlarımızdan, muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor ve planlamalar doğrultusunda yapılmaya başlanıyor. Tüm çaba ve gayretlerimiz Ereğli'mizin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması ve daha yaşanabilir bir hale gelmesi içindir. Bu kapsamda bir yandan sıcak asfalt, bir yandan soğuk asfalt bir yandan da kilitli parke yol çalışmalarında rekor üstüne rekor kırarak şehrimize büyük hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Taşağıl Mahallemizde de sıcak asfalt çalışmamızı gerçekleştirdik. Ereğli'miz için bir fazla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Taşağıl Mahalle Muhtarı Ayhan İnce ise asfalt çalışması için teşekkür ederek, "Bizi kırmayarak yolumuzu yaptığı için Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu'ya teşekkür ediyorum, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme