Eskişehir'de 31 Mart Yerel Seçimlerinde İki Konyalı Aday Mücadele Edecek: İdris Kaçar ve Hikmet Özkan

Eskişehir'de 31 Mart Yerel Seçimleri için sahada çalışma yürüten iki Konyalı aday, başkanlık için yarışacak. Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nden aday olan bu iki isimlerden birisi Konya Yunaklı, diğeri Konya Çeltikli… Konyalı belediye başkan adayları, ilçe halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte, Sivrihisar Belediye Başkan Adayı İdris Kaçar ve Alpu Belediye Başkan Adayı Hikmet Özkan'ın profilleri…

Eskişehir'de heyecanla beklenen yerel seçimlerde, Sivrihisar ve Alpu ilçelerinin belediye başkan adayları, kendi vizyon ve projeleriyle seçmenlerin karşısına çıkacak. 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimler, ilçelerin geleceği açısından önemli bir dönemeç olacak.

31 Mart Yerel Seçimleri için sahada çalışma yürüten adayların kökenleri ise dikkat çekiyor. Her ikisi de Konyalı olan adaylar, başkanlık için yarışacak. Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nden aday olan bu isimlerden birisi Yunak, diğeri Çeltikli… Konyalı belediye başkan adayları, ilçe halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

İşte, Sivrihisar Belediye Başkan Adayı İdris Kaçar ve Alpu Belediye Başkan Adayı Hikmet Özkan'ın profilleri…

SAADET PARTİSİ SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İDRİS KAÇAR

31 Mart Yerel Seçimleri için Saadet Partisi'nin Sivrihisar Belediye Başkan Adayı olarak karşımıza çıkan İdris Kaçar, 1966 yılında Konya Yunak ilçesi Kurtuşağı köyünde doğdu. Kaçar, müteahhitlik ve makina imalatı alanlarında faaliyet gösteriyor. Evli ve üç çocuk babası olan Kaçar, sahada halkla buluşarak Sivrihisar'ın geleceğine dair projelerini ve vizyonunu anlatıyor.

YENİDEN REFAH PARTİSİ ALPU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HİKMET ÖZKAN

Yeniden Refah Partisi'nin Alpu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hikmet Özkan, 1979 yılında Konya Çeltik ilçesi İshakuşağı köyünde dünyaya geldi. Özkan, seçim sürecinde Alpu ilçesinin ihtiyaçlarına odaklanarak, halkın beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Yerel yönetim anlayışını öne çıkaran Özkan, seçmenlere sunduğu projelerle Alpu'nun gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme