• Haberler
  • Türkiye
  • Eskişehir'de kaybolan yaşlı kadını bulma çalışmaları başaltıldı

Eskişehir'de kaybolan yaşlı kadını bulma çalışmaları başaltıldı

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde hayvan otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan yaşlı kadının bulunması için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.

Yaşlı kadının kendisinden haber alınamaması üzerine, olay yerine jandarma, AFAD, AKUT, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, İHH Arama ve Kurtarma, Dorlion Arama Kurtarma, Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (OBAK), Eskişehir İz Arama Kurtarma Derneği ve Fırtına Arama Kurtarma Derneği'nden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir ekip sevk edildi.

Arama çalışmaları kapsamında, ekipler Mihalıççık ilçesi ve çevresinde yaşlı kadının izini sürmeye başladılar. Arama faaliyetleri, kadının bulunması için yoğun bir çaba sarf ediliyor.

Yetkililer, vatandaşların da herhangi bir şüphe veya bilgi durumunda ilgili kurumlara haber vermelerini ve arama çalışmalarına destek olmalarını istedi.

Eskişehir'de kaybolan yaşlı kadını bulma çalışmaları devam ederken, yetkililer ve ekipler, kadının sağ salim bulunması için tüm imkanları seferber etmeye devam edeceklerini belirttiler.

AA

Bakmadan Geçme