Eşzamanlı narkotik operasyonu

Konya Narkotik polisleri zehir tacirlerine yönelik operasyonlarına ara vermeden devam ediliyor

Eşzamanlı narkotik operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Narkotik ekipleri il merkezinde yürüttüğü çalışmalar neticesinde tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. 

Eşzamanlı narkotik operasyonu

Önceden belirlenen adreslere sabah saatlerinde eşzamanlı yapılan operasyonda 25 parça haline yaklaşık 15 kilogram esrar, 122 gram metamfetamin, 783 adet uyuşturucu hap, 78 gram sentetik kannabinoid, 2 adet hassas terazi ve bir adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Narkotik ekipleri tarafından gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda gözaltına 10 kişi adliyeye sevk edildi. Nöebtçi mahkemede hakim karşısına çıkan şahıslardan5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Eşzamanlı narkotik operasyonu

Aranan 10 zehir taciri yakalandı
Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanma, imal ve ticareti suçlarından kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı olan şahıslara yönelik yürüttüğü çakışmalara da tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda haklarında yakalama kararı olan 10 kişinin yeri polis tarafından tespit edildi.  Belirlenen adreslere yapılan baskında 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 
 

Bakmadan Geçme