• Haberler
  • Ekonomi
  • Ev almak isteyene Ziraat Bankası'ndan 1 milyon lira kredi: İşte geri ödenecek rakam...

Ev almak isteyene Ziraat Bankası'ndan 1 milyon lira kredi: İşte geri ödenecek rakam...

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yaptığı son kredi açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti, işte ev alacak vatandaşlara verilecek yeni şans.

Ev almak isteyene Ziraat Bankası'ndan 1 milyon lira kredi: İşte geri ödenecek rakam...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar son yıllarda birikim yapmaya devam ederken, konut fiyatlarındaki artış vatandaşların ev sahibi olma hayalini sürekli olarak ertelemesine neden oluyordu.

Konu hakkında yeni bir açıklama yapan kamu bankaları arasındaki Ziraat Bankası vereceği kredi fırsatıyla vatandaşları sevindirdi. Bankadan yapılan açıklamada, çeşitli şartları sağlayan vatandaşlara, 1.000.000 TL değerinde ev kredisi verileceği bilgisi paylaşıldı.

Banka bu ödemeyi 120 ay taksitle geri alınacağını paylaşırken, aylık taksitlerin 27.000 TL civarından başlayacağı belirtildi, işte tüm detaylar.

Ev almak isteyene Ziraat Bankası'ndan 1 milyon lira kredi: İşte geri ödenecek rakam...

120 AY VADELİ KONUT KREDİSİ
Kamu bankaları, uygun koşullarda konut kredisi almak isteyenler için ilk tercih olmaya devam ediyor. Yıllardır konut kredisi politikaları uygulayan bu bankalar, inşaat sektörüne verdiği destekle ön plana çıkıyorlar. Kamu bankaları, maliyet avantajlarıyla inşaat sektörünü canlandırmaya ve vatandaşların ev sahibi olmasına yardımcı olarak yeni istihdam fırsatları yaratıyorlar. Özellikle Ziraat Bankası, müşterilerine uygun maliyetli konut kredileri sunma konusunda kararlı bir şekilde ilerliyor.

Ziraat Bankası'nın konut kredisi kampanyası dikkat çekici özelliklere sahip. Borçlular, 120 aya kadar geri ödeme süresini seçebilir ve kredilerinin ödeme taksitlerini on yıla kadar yayabilirler. Uzun geri ödeme süresi, faiz maliyetini artırabilir, ancak aynı zamanda aylık taksitleri düşürerek daha fazla erişilebilirlik sağlar.

Ev almak isteyene Ziraat Bankası'ndan 1 milyon lira kredi: İşte geri ödenecek rakam...

İŞTE FAİZ ORANI
Ziraat Bankası, aylık yüzde 2,59 faiz oranıyla konut kredisi sunuyor. Örneğin, 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi kullandığınızda aylık 27.162,91 TL taksit ödemeniz gerekecektir. Bu taksit, başlangıçta yüksek gibi görünebilir, ancak iki yıl sonra enflasyonun etkisi göz önüne alındığında daha yönetilebilir ve makul bir seviyeye gelebilir.

Yorumlar 3
Mustafa Genç 26 Ocak 2024 06:33

Çok güzel tebrikler garibanın umutlarını sömürün Rabb'im bunların hesabını sebep olanlardan ve yapanlardan kimin parmağı var ise hepsinden sorsun.

1 milyona 3.5 milyon soyguna devam 12 Eylül 2023 08:08

1 milyona 3.5 milyon soyguna devam zaten bunu sadece garibanlar düşünür

Osman 11 Eylül 2023 19:58

27 bin TL taksit ödeyebilen birisi zaten şimdiye kadar ev sahibi olmuştur.

Bakmadan Geçme