Ev yangını 1 can aldı

İzmir'de bir apartman dairesinde yangın çıktı. Olay sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi dumandan etkilendi.

Olay, saat 02.00 sıralarında İzmir'in Bornova ilçesinde Ergene Mahallesi 523 sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katında yaşandı. Çevre sakinleri alevleri ve dumanları fark edince hemen durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. 

Apartmanda oturan bina sakinleri tedbir almak amacıyla dışarı çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Müdahale sonucunda alevlerin çevre binalara sıçraması engellendi. Alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Sağlık ekipleri tarafından dairede yapılan kontrol sonucunda, 90 yaşındaki Hakkı Zeki Koçeli'nin yanarak hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Koçeli'nin 49 yaşındaki oğlu İ.K., 47 yaşındaki gelini H.K. ve 14 yaşındaki torunu B.K.'nin ise dumandan etkilendiği belirlendi. İ.K., ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı, H.K. ve B.K. ise ayakta tedavi oldu.

Yangında hayatını kaybeden Hakkı Zeki Koçeli'nin cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemeden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme