Evin otoparkına patlayıcı madde atıp kaçtı
Ordu'nun Ünye ilçesinde bir evin otoparkına el yapımı patlayıcı madde atan şahıs, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Göbü Mahallesi Aşağı Alan Sokak üzerinde bir süre dolaşan K.Ç. isimli şahıs, elindeki el yapımı patlayıcı maddeyi aniden fırlattı. Patlayıcı, sokakta bulunan bir evin araç otoparkına isabet etti. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirince bölgeye hızla sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
KAÇAN ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI
El yapımı patlayıcı maddeyi attıktan sonra olay yerinden kaçan şahıs, Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalandı. Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Olayın ardından Ordu İl Emniyet Müdürü Ahmet Acar, bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy’dan bilgi alan Acar, değerlendirmelerin ardından olay yerinden ayrıldı.
ŞÜPHELİNİN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR
Gözaltına alınan şüpheli K.Ç.’nin Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.