Evinde AK-47 Kalaşnikof bulundu: 'Benim değil Oğlumun' dedi

Adana Seyhan polisi bir kişinin evinde AK-47 Kalaşnikof bulundurduğu iddiası ile harekete geçti. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda evinde AK-47 Kalaşnikof bulunan şahıs, 'Bana ait değil, oğlumun' diyerek kendisini savundu.

Adana Seyhan Emniyet Müdürlüğü, Adana’da vatandaşların can güvenliğini ve huzurunu sağlamak için “Huzurumuz Gururumuzdur” sloganı ile çalışmalarını sürdürüyor. Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler bu çerçevede aldıkları bir ihbarı değerlendirdi. Ekipler, Seyhan’ın Dumlupınar Mahallesi’nde bir evde kullanımı yasak olan uzun namlulu piyade tüfeği bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti. 

Seyhan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipleri ihbarda yer alan adrese operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada AK47 - Kalaşnikof uzun namlulu piyade tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan ev sahibi Bilen H. emniyetteki ifadesinde, "Silah bana ait değil oğlumun” diyerek kendini savundu. Bilen H. emniyetteki işlemlerinin ardından savcının talimatı ile serbest bırakıldı.  

Bakmadan Geçme