• Haberler
  • Ekonomi
  • Evinizin Isısını 'Isı Yalıtım Kredisi' ile Koruyun! O Banka Tasarrufun Dibine Vurdu!

Evinizin Isısını 'Isı Yalıtım Kredisi' ile Koruyun! O Banka Tasarrufun Dibine Vurdu!

Bütün kış evin ısısını koruyan ısı yalıtım kredisi kampanyası Vakıfbank'tan geldi. Çevreyi korurken bütçeyi destekleyen kampanya için başvuru ekranı açıldı.

Enerjide dışa bağımlılığı azaltabilmek, daha sürdürülebilir bir gelecek için enerji verimliliğini arttırma hedefi ile yola çıkan Vakıfbank ısı yalıtımı kredisini müjdeledi. Bireysel abonelerin konutlarında enerji tasarrufu elde edebilmeleri, yakıt tüketimini azaltabilmeleri hedeflenerek başlatılan kampanya kış boyunca faturayı ucuzlatacak.

Isı Yalıtım Kredisi Nedir?

Isı yalıtım kredisi bankanın talep ettiği koşullar yerine getirildiği anda hesaba aktarılıyor. Yapılacak başvurular bankanın politikaları gereğince ön değerlendirme sonucu sms ile bilgilendirilir. Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti ile faiz oranları değişiklik gösterebilir.

Vakıfbank’ın Konut Kampanyaları

Banka ısı yalıtım kredisi başvurusu sırasında ön koşul olarak kefil talep edebilir. Bireysel konut yalıtım projelerine destek sunan VakıfBank bu kampanya ek olarak 1 milyon 250.000 TL'ye kadar 10 yıl vadeli kentsel dönüşüm kredisi, yeşil konut kredisi, esnek ödeme imkanı ve 120 aya varan vadeli sarı panjur konut kredisi gibi farklı kampanyaları da içermektedir.

Isı Yalıtım Kredisine Nasıl Başvurulur?

VakıfBank'ın Kredi politikaları hakkında bilgi sahibi olabilmek ısı yalıtım kredisine başvuruda bulunabilmek için en yakındaki şubeye uğrayabilir veya 0850 222 0 724 numaralı iletişim hattı üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme