Evlenme vaadiyle dolandırıldı: İntihara kalkıştı

Evlendirme vaadiyle dolandırıldığını söyleyen bir kişi intihara kalkıştı. İntihar esnasında yazdığı bir notu yukarıdan aşağıya attı.

Olay, Kapaklı Pınar Bulvarı’ndaki 6 katlı bir binanın 5. katında yaşandı. Aydın G., isimli bir genç şahıs, evlenme vaadiyle dolandırıldığını iddia etti, intihara kalkıştı.

Aydın'ın, çevredeki insanlara ettiği tehditlerden sonra durumun ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Aydın, atlama yatağının açılmasına izin vermedi, yazdığı bir notu yukarıdan aşağıya attı.

Yazdığı notta Gülşah K. isimli bir şahısın, Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü’nün bulunduğu yere gelmesini talep etti.

O sırada polis ekipleri, bir yandan Aydın'ı oyaladı, diğer yandan binanın 5. katına ulaşıp duruma müdahele etmeye çalıştı.

Yaşanabilecek duruma karşı itfaiye ekibi de şişirdiği atlama yatağını hazır hale getirdi. Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan Hasan Atlı, Karakol Amirinin ikna etmesi sonucunda Aydın, intihar etmekten vazgeçti.

Olaydan hemen sonra intihara kalkışan kişi Kapaklı Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

Bakmadan Geçme