Fahrettin Koca Konya'da Cumhurbaşkanın sağlığı hakkında konuştu

Sağlık Bakanı Fahrettin koca, Konya'da Katıldığı açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçirdiği rahatsızlık hakkında konuştu. Koca, ''Sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu gastrointestinal enfeksiyonunun etkisi azalmış durumda' dedi.

Fahrettin Koca Konya'da Cumhurbaşkanın sağlığı hakkında konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Konya’da hizmete sunulan 83 sağlık tesisinin açılış töreninde konuştu. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında konuşan Bakan Koca, “Bu sabah kendileriyle birlikteydim. Sağlık durumu gayet iyi.” şeklinde konuştu.

Geçirdiği rahatsızlığın etkisinin geçtiği vurgulayan Koca, “Geçirmiş olduğu Gastroenterit enfeksiyonunun etkisi azalmış durumda. Kendisi programlarına devam edecektir.” dedi.

“KONYALI VATANDAŞLARA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konyalı vatandaşların teşekkürlerini ilettiğini ifade eden Koca,” Kendisine duası olan, selam gönderen tüm hemşehrilerimize teşekkürlerini iletti" ifadelerine yer verdi. 

CUMHURBAŞKANIN RAHATSIZLIĞI OLAN GASTROENTERİT NE? 
Gastroenterit, halk dilinde mide üşütmesi ya da mide gribi olarak da tanımlanan viral gastroenterit, sulu ishal ve kramp tarzında gelişen karın ağrısı, bulantı-kusma ve bazen de ateşle kendini gösteren bir mide-bağırsak enfeksiyonudur.
 

Bakmadan Geçme