Faruk Koca'dan Mahkeme Çıkışı Şok Sözler! 'Amacım yüzüne tükürmekti…'

Ankaragücü kulüp başkanı Faruk Koca'nın bir anda sahaya dalıp hakem Halil Umut Meler'i yumruklaması ile başlayan olay görüntü tüm spor camiasını utandırdı.

Yaşanan olayın ardından hakem hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan Faruk Koca’nın mahkeme çıkışı yaptığı o ilk açıklama infial yarattı. Spor camiasını hem sinirlendiren hem de üzen o gelişme sonrası flaş açıklamalar sosyal medyanın gündemine damga vurdu.

Mahkeme Çıkışı Güldüğü O Anlar Hayrete Düşürdü!

Faruk Koca'nın ilk ifadesi ortaya çıktığında yaptığı savunma herkesi şoke etti. Hem Türkiye hem de Dünya basınına skandal olarak yansıyan o görüntülerin ardından mahkeme çıkışı Faruk Koca'nın gülerken objektiflere yansıyan görüntüleri de hayret vericiydi.

Savunması, Yumruğu Kadar Çarpıcı Oldu!

Üzerine atılan hiçbir suçlamayı kabul etmeyen Faruk Koca yaşanan o anlar için şu ifadeleri kullandı: “Amacım hakemin yüzüne tükürmekti. Atmış olduğum tokat kırağı bile sebep olmaz. Tokadımdan sonra yaklaşık 10 saniye ayakta durdu. Ardından kendini yere attı. Kalp rahatsızlığım nedeni ile beni oradan uzaklaştırdılar. Bu olay hakemin yanlış kararlarından dolayı gelişmiştir.”

 

Bakmadan Geçme