Faruk Özçelik'ten, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret

Konya'da, AK Parti 28. dönem Milletvekili adayı olan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı görevini yürüten Faruk Özçelik, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Faruk Özçelik'ten, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz ile sohbet eden Özçelik, yaklaşan 28 Mayıs seçimlerine yönelik bazı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajını birebir iletmek için durmadan çalıştıklarını belirten Faruk Özçelik, 28 Mayıs’a kadar ekibi ile sahada olacaklarını söyledi. Özçelik, durmadan vatanın ve milletin geleceği için çalışacaklarını belirterek, " Konya'mız ve Türkiye'miz için durmadan çalışıyoruz. 20 yıldır Türkiye'ye çağ atlattık. Şimdiye kadar yaptığımız yatırımlar yapacağımız yatırımların teminatıdır." ifadelerini kullandı. 

VERİLEN DESTEĞİN HAKKINI VERMEK İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

Özçelik, müsteşarlığı döneminde Konya’ya birçok yatırım kazandırdıklarını ifade ederek," Müsteşarlık dönemimizde Konya'mıza elimizden geldiğince yatırımlar yapmaya çalıştık. Bizim için Konya'nın yeri başka, Konyalı hemşehrilerimizin gönlünde de yerimizin başka olduğunu biliyoruz. Allah razı olsun hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Bizde, bize verilen her desteğin hakkını Türkiye'ye çağ atlatma yolunda, vatan ve milletin uğruna çalışarak vermeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

"KONYA'MIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Son olarak ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Özçelik, “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde var gücümüzle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için çalışacağız. Yüzde 88,92 gibi bir katılım oranı ile demokrasi şenliği yaşadığımız 14 Mayıs seçimlerinde, en yüksek oy oranı ile çıktık. Allah'ın izni vatandaşlarımızın desteği ile 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de en yüksek oy oranı ile seçimleri tamamlayacağız. ” dedi. 


HABER: SADETTİN KALECİ- ABDULLAH GÜLDAĞI
 

Faruk Özçelik'ten, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret
Faruk Özçelik'ten, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret

Bakmadan Geçme