Fatih Yıldırımer, AK Parti'den Yunak Belediye Başkan adayı oldu

İş dünyasının başarılı isimlerinden Yüksek Înşaat Mühendisi  Fatih Yıldırımer , AK Parti'den Yunak belediye başkan aday adayı olmak için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Fatih Yıldırımer, AK Parti'den Yunak Belediye Başkan adayı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Yunak İlçe  Başkanı Av.Cihat Şekeroğlu’ndan başvuru kabul belgesini alan Fatih Yıldırımer yapmış olduğu açıklamada; "Çok kıymetli hemşehrilerim; öncelikle sizleri saygıyla ve hürmetle selamlıyorum. Ülkemiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla büyük hedeflere doğru koşarken; bizler de vatanımıza, milletimize, memleketimize ve siz değerli Yunak halkına hizmet etme amaçları doğrultusunda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahallî İdareler seçimlerinde "Yunak Belediye Başkanlığı" için AK Parti'den aday adaylığı başvurumuzu yaptık.

İlçemize yeni hizmetlerin kazandırılması, yeni projelerin hayata geçirilmesi ve en temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin var gücümüzle çalışacağımızı bilmenizi isterim.
Şahsıma yetki verilirse,  Allah’ın izniyle,  Yunak ilçemizi bizlere inanan ve güvenen insanlarla omuz omuza vererek, 5 yıl içerisinde en az 20 -30  yıl ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır. Meselem sevdalısı olduğum Yunak’ımıza ve ülkeme daha hayırlı ve kapsamlı hizmetlerle katkı sunabilmektir
"Millete efendilik yoktur, ona hizmet etmek vardır. Bu millete hizmet eden, bu milletin efendisidir" düsturu ile çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbimizin bizlere hayırlar getirmesini niyaz eder, siz değerli hemşehrilerimizin de dua ve desteklerinizi beklerim. Saygılarımla." ifadelerine yer verdi
 

“FATİH YILDIRIMER KİMDİR”

1983 Yunak doğumlu.İlk ve orta eğitimini Yunak’ta , lise tahsilini ise Konya’da tamamladı.KKTC Lefke Avrupa Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini ise Konya Selçuk Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon anabilim dalında yaparak Yüksek Înşaat Mühendisi oldu.Aile şirketleri olan Yılnak Grup’un yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Yıldırımer , ayrıca ;  özel sektörde, akaryakıt işletmeciliği , otel ve konaklama hizmetleri , otomotiv , tarım , inşaat ve müteahhitlik sektörlerinde liderlik ve mentorluk yaptı.

Bakmadan Geçme