Fatma Şeref Polat Güven Tazeledi

Selçukya Kültür Sanat Derneği'nin dernek binasında gerçekleşen 4.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Av. Fatma Şeref Polat güven tazeledi.

Fatma Şeref Polat Güven Tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Polat genel kurulda yapmış olduğu konuşmada; Selçukya Kültür Sanat Derneği olarak son 5 yılda her pazartesi akşamı düzenlemiş olduğumuz Selçukya Şiir Akşamları ile bir ilki gerçekleştirerek şehirle şiiri buluşturduk. Belli periyodlar da gerçekleştirdiğimiz Selçukya Sohbetleri programı ile alanında uzman isimlerle şehrin, tarihini kültürünü ve güncel olayları irdeleyerek alışılagelmiş sıradanlaşmış etkinliklerin dışına çıkarak ezberleri bozduk. Son olarak ise kendi şehrini tanımayan milli veya evrensel bir değer üretemez sloganı ile  ''İlçe ilçe Konya '' programlarını başlatarak Konyamızın ilçelerinin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini ilçe belediye başkanlarımıza anlattırmaya başlayarak yine bir ilke imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Çünkü Konya bir payitaht bizde Selçukya olarak payitaht ruhuna yakışır bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz dedi.

Tek liste ile yapılan seçimlerde Selçukya Kültür Sanat Derneği'nin yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu.

Asil Yönetim Kurulu:

Fatma Şeref Polat (Başkan), Devriş Ahmet Şahin (Başkan Vekili), Hasan Ukdem (Başkan Yardımcısı), Tayyar Yıldırım (Sayman) Yakup Çak(Sekreter) Adnan Arı ve Hatice Hale Yücenurşen (Asil Üye)

Denetim Kurulu:

Salih Sedat Ersöz (Başkan) Kazım Öztürk ve Ahmet İnci (Asil Üye)

Onur Kurulu Üyeleri:

Prof. Dr. Saim Sakaoğlu ( ONUR Kurulu Başkanı),Esin Çelebi Bayru, Fahri Özçakıl, Gazi Süleyman Ege, Bahaddin Paslı

Danışma Kurulu Üyeleri:

Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, Prof. Dr. Alaattin Aköz, Prof. Dr. Ahmet Kazım Ürün, Prof. Dr. İlham Enveroğlu, Doç. Dr. Yağmur Küçükbezirci

Bakmadan Geçme