Fenerbahçe'de hedef Jose Cifuentes

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, geçici transfer döneminde kadroyu güçlendirmek için harekete geçti. Fenerbahçe'nin gündeminde Los Angeles forması giyen Jose Cifuentes var.

Fenerbahçe'de hedef Jose Cifuentes
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sarı lacivertliler yıldız transferlerle sezon sonunda şampiyonluk elde etmek isterken gündeme Amerikan Ligi ekibinin Los Angeles formasını giyen Jose Cifuentes girdi. Fenerbahçe, transferin tamamlanmasına kısa süre kala bu oyuncuyu takıma katmayı umut ediyor.

Ertelenen son maçında Konyaspor'u 4-0 yenen Fenerbahçe, Galatasaray'ın 6 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe'de de sürpriz bir transfer süreci var. Ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Fenerbahçe, yıldızların transferi için kolları sıvadı.


Lucas Moura, Aubermeyang ve daha birçok yıldızın ardından Kanaryalar, kadroyu güçlendirerek sezon sonunda kazanmayı umuyor. Daha önce Los Angeles'tan Diego Rossi'yi satın alan Fenerbahçe, Jose Fuentes için pazarlıklarda son aşamaya geldi. Fenerbahçe, Ekvadorlu orta saha oyuncusu için 4 milyon dolarlık serbest kalma bedeli yerine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Görüşmelerin sürdüğü söyleniyor.
 

Bakmadan Geçme