Fenerbahçe Kayserispor'u konuk edecek

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında evinde oynayacağı Kayserispor ile ligde 46'ncı kez karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig’in 36'ncı haftasında Fenerbahçe, yarın saat 19.00’da evinde Kayserispor ile mücadele edecek.

Maç öncesi kanarya, 35 maçta 28 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 90 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kayserispor ise 35 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 41 puanla 13'üncü sırada bulunuyor.

Kayseri ekibinin TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından yapılan incelemeler sonrası 3 puanı silinmişti. Tüm karşılaşmaların aynı saatte oynanacağı haftada Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek derbiye moralli gitmek ve 6 puan gerisindeki Kayserispor ile puan farkını azaltmanın hedefliyor. Sarı-lacivertlilerin, yarınki maçtan puan kaybetmesi, Sarı-kırmızılıların da galip gelmesi durumunda matematiksel olarak şampiyonluk şansını kaybedecek.

 

46'ncı randevu

Kayserispor ile Fenerbahçe ligde 46'ncı kez karşılaşacak. Geride kalan 45 maçta Fenerbahçe 28 galibiyet elde ederken, 8 kez de Kayserispor hanesine 3 puan yazdırdı. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu süreçte Fenerbahçe 98 gol atarken, Kayserispor ise 48 gol kaydetti. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı Fenerbahçe, Michy Batshuayi’nin 3, Cengiz Ünder’in de tek golüyle 4-3’lük skorla kazandı.

 

Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak maçı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusoğlu’nun yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ile Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

Bakmadan Geçme