Fenerbahçe zirvede, Konyaspor 6.sırada kaldı

Süper lig'de 11.hafta'da liderlik koltuğu el değiştirdi. A.Konyaspor 6.sıraya indi. Antalyaspor nefes aldı, Kayseri yükselişini sürdürdü, İstanbulspor'da istifa geldi. İşte haftanın görünümü

Fenerbahçe zirvede, Konyaspor 6.sırada kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde 11. hafta maçları tamamlandı.

Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, puanını 23'e çıkardı ve liderliğe yükseldi. Atakaş Hatayspor, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Bitexen Giresunspor ile MKE Ankaragücü ise 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehir'e 1-0 üstünlük kurarak üst üste 3. galibiyetini alan Fenerbahçe, puanını 23 yaptı ve liderliğe yükseldi. A.Konyaspor, Adanademir ile 1-1 berabere kalarak, Adana ekibini liderlik koltuğundan etti. Antalyaspor 6 hafta sonra kazanarak moral buldu. İstanbulspor bu mağlubiyet sonrası teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz ile yollarını ayırdı. 

Süper Lig'de bu hafta oynanan müsabakaların 4'ünü ev sahibi, 2'sini ise konuk takımlar kazandı. Üç karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Tüm maçlarda gol sevincinin yaşandığı ligin 11. haftasında takımlar toplam 21 kez fileleri havalandırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle:

Fraport TAV Antalyaspor-İstanbulspor: 2-1

HangiKredi Ümraniyespor-VavaCars Fatih Karagümrük: 1-3

Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor: 1-0

Fenerbahçe-Medipol Başakşehir: 1-0

Kasımpaşa-Yukatel Kayserispor: 0-1

Adana Demirspor-Arabam.com Konyaspor: 1-1

Galatasaray-Corendon Alanyaspor: 2-2

Bitexen Giresunspor-MKE Ankaragücü: 1-1

Atakaş Hatayspor-Beşiktaş: 2-1

Bakmadan Geçme