'Filistin'de 400 Yıl' Konferansı, Prof. Dr. Erhan Afyoncu ile Konyalıları Buluşturacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Filistin'de 400 Yıl' konulu konferansla, Prof. Dr. Erhan Afyoncu'nun rehberliğinde Konyalıları tarihi bir yolculuğa davet ediyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun Filistin'deki izleriyle günümüzdeki İsrail zulmünün değerlendirileceği etkinlik, 16 Şubat'ta saat 19.30'da Konya Taş Bina Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Ücretsiz katılım için tüm Konyalılar davetli!

Konya Büyükşehir Belediyesi, 16 Şubat (Yarın) günü Konya Taş Bina Kültür Sanat Merkezi'nde "Filistin'de 400 Yıl" konulu bir konferans düzenliyor. Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu'nun konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 16 Şubat'ta saat 19.30'da gerçekleşecek.

Filistin'de Osmanlı yönetiminin hüküm sürdüğü 400 yıl üzerinden bugünkü İsrail zulmünün değerlendirileceği konferansta Prof. Dr. Afyoncu, Filistin tarihindeki önemli dönemlere ışık tutacak ve Osmanlı İmparatorluğu'nun Filistin'deki etkileşimini detaylı bir şekilde ele alacak.

Prof. Dr. Erhan Afyoncu'nun sunumuyla Filistin tarihine dair düzenlenecek bu konferans, Konya halkına tarihi bir perspektif sunmayı amaçlıyor. Konyalılar, bu önemli etkinlikte bir araya gelerek Filistin'in geçmişi ve Osmanlı dönemindeki izleri hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler.

Saat 19.30'da başlayacak etkinliğe tüm Konyalılar ücretsiz olarak katılabilecek.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme