• Haberler
  • Dünya
  • Filistinli İbrahim El-Neccar, tedavi için yardım çağrısında bulunuyor

Filistinli İbrahim El-Neccar, tedavi için yardım çağrısında bulunuyor

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentine düzenlediği saldırı sırasında ailesine yiyecek ararken vurulan 38 yaşındaki Filistinli İbrahim El-Neccar, tedavi için yardım çağrısında bulunuyor.

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentine düzenlediği saldırı sırasında ailesine yiyecek ararken vurulan 38 yaşındaki Filistinli İbrahim El-Neccar,  yaşam mücadelesi veriyor. Refah kentine sığınan İbrahim, vücuduna aldığı ciddi yaralarla birlikte bir çadırda tedavi bekliyor. Durumu kritik olan İbrahim, yurtdışında daha iyi bir şekilde tedavi edilmesi için yardım kuruluşlarına çağrıda bulunuyor.

Filistinli İbrahim El-Neccar, tedavi için yardım çağrısında bulunuyor

İbrahim El-Neccar, Gazze'deki son saldırılarda ailesini bakmak için yiyecek arama telaşında iken, İsrail güçlerinin hedefi oldu. Saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim, Refah kentine sığınarak acil tıbbi müdahale aldı. Ancak, vücudunda aldığı ciddi yaralar nedeniyle durumu halen endişe verici.

Gazze'deki sağlık sistemine yönelik ciddi sınırlamalar ve tıbbi kaynakların yetersizliği göz önüne alındığında, İbrahim'in yurtdışında daha iyi bir şekilde tedavi edilmesi gerekiyor. Filistinli yetkililer ve yardım kuruluşları, İbrahim'in tedavi masraflarını karşılamak ve hayati öneme sahip tıbbi müdahaleler için uluslararası toplumdan destek talep ediyor.

İbrahim'in uğradığı zulüm, Gazze'deki sivil halkın her gün maruz kaldığı acı gerçekleri bir kez daha ortaya koyuyor. Siyasi çatışmaların ve askeri operasyonların sivil halk üzerindeki ağır etkileri, bölgedeki insani krizi derinleştiriyor.

 

AA

Bakmadan Geçme