Finalist oldu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 'Arayış' (The Odyssey) Filmi 6.sı düzenlenen Uluslararası Sırbistan Short Cut 2021'de Finalist oldu.

Finalist oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Necmettin Erbakan Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Ömer Güler'in yönetmenliğinde Çatalhöyük Fma Bölüm Atölyesinin katkılarıyla yapımı gerçekleştirilen 'Arayış' (The Odyssey) Filmi 6.sı düzenlenen Uluslararası Sırbistan Short Cut 2021'de de Finalist oldu.

Geçtiğimiz günlerde de açıklanan TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında da aynı eser finale kalarak finalde yarışmaya hak kazanmıştı. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Salih Gürbüz: Henüz 3. Yılında olan bir bölüm olarak ulusal ve uluslararası yarışmalarda üniversitemizi, şehrimizi ve ülkemizi temsil etmekteyiz" ifadelerini kullandı.  Bu başarılarda emeği olan başta motivasyonu ve öğrenme aşkı güçlü olan tüm öğrencilerimizi ve onlara destekçi olan özellikle proje koordinatörü Öğr. Grv. Mehmet Ali Sevimli'ye ve tüm bölüm hocalarını da emeklerinden dolayı tebrik ettiğini belirtti.

Bakmadan Geçme