Fırtına ve dolu Konya'yı vurdu! Kazalar peş peşe geldi
Konya'nın Kulu ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu, kazaları beraberinde getirdi. Kulu-Konya kara yolunda şarampole devrilen otomobilde 2 kişi yaralanırken, ana yol üzerindeki 4 ayrı kazada maddi hasar oluştu.
Kaza, Kulu Konya Kara yolu üzeri ilçe merkezine 12 kilometre mesafede meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; F.C.T. idaresindeki 34 KSU 958 plakalı Opel marka otomobil fırtına ve dolu yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.
Kazada sürücü F.C.T. ile araçta yolcu olarak bulunan B.D. yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan, ana yol üzerindeki farklı noktalarda meydana gelen 4 ayrı kazada ise yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Kazalar ile ilgili tahkikat başlatıldı.

