FLO'da Ayakkabı Alana 150 TL İade: Büyük İndirim İçin Son Saatler!

Bu kış tüm ailenin ayakkabı masrafını ucuza getirmek Flo ile mümkün.

Türk Telekom müşterileri Flo mağazalarından yapacaklara alışverişlerde 150 TL'ye kadar iade fırsatı kazanıyor.

Türk Telekom bireysel mobil hat kullanıcısı, ev telefonu, TİVibu ya da evde internet müşterilerine özel başlatılan bu kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek. Kampanya boyunca kod ile başvuruda bulunabilecek Türk Telekomluların mobil uygulamadan ücretsiz katılım sağlaması mümkündür.

FLO 150 TL İade Kampanyası Nedir?
Hediye kodlar web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden sepet alışverişi sırasında “Hediye Çekini Kullan” alanına girilerek aktif hale getirilebilir. Her müşteri kampanyaya en fazla 3 kez katılım sağlayabilir.

Tek kullanımlık şifre ile her kupon kodu maksimum bir ürün için kullanılabilir. Yalnızca online alışverişler geçerlidir. Mağazadan alınacak ürünler kampanyaya dahil edilmemektedir.

FLO’da Ne Kadar İndirim Kazanılır?
Türk Telekom'un Flo kampanyasına katılmak isteyenlerin tüm alışverişlerinde 1000 TL ve üzeri harcamasına 200 TL, 850 TL'lik harcamaya ise 150 TL indirim kazanılabilir. Türk Telekom “Bana Özel” menüsünden şifre alma yöntemini kullanarak katılım sağlanabileceği gibi sms yoluyla da başvuru yapılabilir.

FLO Kampanyasına Nasıl Başvurulur?
Türk Telekom Flo kampanyasına sms ile başvurabilmek için cep telefonunun mesaj kısmında Flo yazıp bir boşluk bırakarak T.C kimlik numarası yazılmalı. 6262'ye kısa mesaj olarak gönderilmelidir.

Özel Haber

Bakmadan Geçme