FULL GROSS MAĞAZASI hizmete açıldı

Konya'nın ticari hayatında yeni bir sayfa açıldı. Beşyol bölgesinde, dualar eşliğinde Ful Gross Market'in kapıları alışveriş severlere açıldı.

Karatay Belediyesi sınırları içinde yer alan ve 14 yıl boyunca hizmet veren Beşyol Akyurt Süpermarket, Full Gross markası altında yenilenerek Konya halkının hizmetine sunuldu. Yenileme sürecinde büyük bir özveriyle çalışıldı.

Açılış töreni ile birlikte Ful Gross Market, indirimli ürünleriyle tüketicileri karşıladı. Açılışa gösterilen yoğun ilgi, Konya'daki ticaretin dinamizmini bir kez daha gözler önüne serdi.

FULL GROSS MAĞAZASI hizmete açıldı

Marketin açılışını yapan Helvacızade A.Ş. Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Konya’mıza yeni bir işletmenin kazandırılmasının sevincini yaşıyoruz. Yıllardır Konya’da hizmet veren Akyurt market ismini Ful Gross olarak değiştirdi ve yeni konsepti ile birlikte birçok istihdam da sağlamış oldu. Her zaman yerli üretimi desteklediler, bu yönüyle de işletme sahiplerine teşekkür ediyorum. Yeni marketin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."


 

Bakmadan Geçme