Ünlü Futbolcu Ryan Babel, evine yapılan kira zammına isyan etti!

Besişktaş ve Galatasaray'ın ardından Eyüpspor'da forma giyen Futbolcu Ryan Babel, Twitter'da ev kirası ve TL ile ilgili dikkat çekici paylaşımlarda bulundu.

Ünlü Futbolcu Ryan Babel, evine yapılan kira zammına isyan etti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eyüpspor'un yıldızı Ryan Babel, Türkiye'de gün geçtikçe artan hayat pahalılığından dem vurdu. Hollandalı kanat oyuncusu, ev sahibinin kiraya yüzde 100 zam yaptığını açıkladı.

Babel ayrıca Türkiye'ye geldiğinde 1 doların 2,6 Türk Lirası olduğunun altını çizdi.

Yaptığı paylaşımda ünlü Futbolcu, "Ev sahibimden yüzde 100'lük kira artış zammı aldım. Kur düşüşte olduğu için Türkiye'deki ev sahiplerinin kiraları çılgınca yükseltmekten başka neredeyse hiçbir seçeneği yok. 2013'te Türkiye'ye ilk geldiğimde 1 dolar yaklaşık 2,6 Türk lirasıydı. Bugün ise 1 dolar 26 Türk lirasından fazla. Türk lirası bu gidişle 10 yıl içinde nerede olacak?" ifadelerini kullandı.

Daha sonra ise TL ile ilgili çarpıcı açıklamlarda bulunan Babel, "Türk parasının değerinde dev bir düşüş var. Maaşınızı Türk lirası olarak alırsanız ve maaşınızı emeklilik için biriktirmeye çalışırsanız, paranız yavaş yavaş sıfıra inmeden hayat birikiminizi bu şekilde nasıl koruyabilirsiniz? Maaşını Türk lirası olarak kazanan ortalama bir insanın, birikimlerini nasıl koruyabileceği hakkındaki çözümleri söylemenizi bekliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme