Galatasaray 200 yabancı oyuncuya imza attırdı!

Galatasaray'da transfer edilen Carlos Vinicius ve Aurier'le birlikte kulüp tarihinde 200 yabancı oyuncuya sarı- kırmızı formayı giydirmiş oldu.

Ara transfer döneminde çalışmalarını devam ettiren Galatasaray’da kadroya dahil edilen Brezilyalı Carlos Vinicius ve Fildişi Sahilli Serge Aurier'in transferleriyle birlikte tarihinde 200 futbolcuya parçalı formayı giydirmiş oldu. 

SON 2 FUTBOLCUYLA BİRLİKTE YABANCI SAYISI 200’E ÇIKTI!


Galatasaray, ara transfer döneminde bonuslar hariç Fransız sağ bek Sacha Boey'u 30 milyon avroya Bayern Münih'e, Demokratik Kongolu santrfor Cedric Bakambu'yu ise 5 milyon avro bonservis bedeliyle Real Betis'e sattı. "Cimbom" bu oyuncuların yerine cüzi kiralama bedelleriyle Fulham'dan Brezilyalı santrfor Carlos Vinicius, Nottingham Forest'tan ise Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier'i kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılılar, ara transfer dönemine kadar eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki adıyla Süper Lig'in başladığı 1959 sezonundan bu yana 6 kıta ve 52 ülkeden 198 yabancı futbolcuyu kadrosuna kattı. Vinicius ve Aurier'in kiralanmasıyla Galatasaray tarihindeki yabancı futbolcu sayısı 200'e çıktı.

AA

Bakmadan Geçme