• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray'a karşı iyi bir sonuç alacağız!

Galatasaray'a karşı iyi bir sonuç alacağız!

Tümosan Konyaspor teknik direktörü Hakan Keleş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacakları mücadele öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'a karşı iyi bir sonuç alacağız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakan Keleş, Galatasaray’a karşı iyi bir sonuç alarak sahadan ayrılacaklarını söyledi. Keleş, çıkacakları deplasmanda birbirinden zor maçların olacağını ifade etti.

Keleş söz konusu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Üst üste 3 tane İstanbul deplasmanımız var. Hepsi birbirinden zor maçlar. İyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Son 5 maçımıza baktığımız zaman Sivasspor maçı dışında 2 galibiyetimiz var ve deplasmanda da aldığımız puanlar var.

"İYİ ÇALIŞACAĞIZ"

Oyuncularımızın moralleri yerinde. Tabii ki de zor maçlar olacak. Ama deplasman oyunlarını zaman zaman iyi oynuyoruz. Büyük maçlar atmosferi iyi olan maçlar. Oyuncularımızla beraber iyi çalışacağız. Bizim de puanlara ihtiyacımız var. Transfer dönemine kadar bu periyodu iyi geçirmemiz gerekiyor. Bu süreçten iyi sonuç döneceğimizi düşünüyorum.

"ATMOSFERİ ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Rakipte (Galatasaray) oynamayan oyuncular var. Bunu bir eksiklik olarak nitelendirmiyorum. Geçmişe göre kadroları gerçekten çok daha iyi. Daha etkililer ve alternatifleri daha fazla. Bir de seyirci avantajlarını düşününce, atmosferi zor bir maç olacak. Biz de oyuncularımızla beraber iyi hazırlanacağız ve o atmosferden iyi bir sonuç çıkacağımızı düşünüyorum.” 
 

Bakmadan Geçme