• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Berabere Bitti: Teknik Direktör Daha Fazla Susamadı! 'Soyunma Odasına Giderken…'

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Berabere Bitti: Teknik Direktör Daha Fazla Susamadı! 'Soyunma Odasına Giderken…'

Dün akşam gerçekleştirilen Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinde beraberlik yakalandı.

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Berabere Bitti: Teknik Direktör Daha Fazla Susamadı! 'Soyunma Odasına Giderken…'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'ı konuk etmiş olduğu derbinin sonunda ilginç iddialar ortaya atıldı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk konuyla ilgili “Soyunma odasına girerken bile bir dizi provokasyon vardı” açıklamasında bulundu.

Maç öncesi derbide yaşadığı zorluklardan bahseden Buruk, Bein Sport platformuna maç öncesinde ilginç paylaşımlarda bulundu. “Bu yıllardır yaşadığımız şeyler gerçekten çok üzücü. Elimizden bir şey gelmiyor. Dualarımız onlarla” diyerek sözlerini başlatan teknik direktör Okan Buruk şehit edilen askerlere ve terör saldırılarına dikkat çekti.

“Provokasyon Yaptılar”

Ardından “Amacımız kazanarak ayrılmak. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Stadyuma girerken provokasyon yaptılar. Soyunma odasına girerken bile provokasyonlar vardı” dedi.

İcardi için Bir İlk Oldu!

Beraberlikle biten maçın ardından takımların sahadaki performansları değerlendirildi. Galatasaray-Fenerbahçe ile berabere kalarak ligde 4 maç aradan sonra puan kaybına uğramış oldu. Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro İcardi Süper Lig platformunda ilk kez bir maçta skor alamadı.

 

Bakmadan Geçme