• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray-Konyaspor maçındaki tartışmalı pozisyon yorumlandı!

Galatasaray-Konyaspor maçındaki tartışmalı pozisyon yorumlandı!

Dün akşam oynanan Galatasaray-Konyaspor maçında akılda kalan pozisyonlarından bir tanesi yeşil-beyazlı ekibin faul beklediği, Galatasaray'ın pozisyonun devamında gol bulduğu atak oldu.

Galatasaray-Konyaspor maçındaki tartışmalı pozisyon yorumlandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında oynanan Galatasaray-Konyaspor maçındaki tartışmalı pozisyonlar kamuoyunda tartışma konusu yarattı.

En çok tartışılan pozisyonlardan bir tanesi akılda kalan pozisyonlarından bir tanesi Konyaspor’un faul beklediği atak oldu. 

Konyasporlu Louka Prip’in sağ kanattan götürdüğü atakta Barış Alper Yılmaz ile girdiği ikili mücadele sonrasında hakem devam kararı vermiş, atağın devamında ise Galatasaray ilk golünü kaydetmişti. Gol sonrası Konyaspor teknik heyeti Ali Şansalan’a yoğun itirazda bulunarak faul bekledi.

"NET FAUL"

Pozisyon yayıncı kuruluşta değerlendirildi. Deniz Çoban şunları söyledi, “Bu, net bir faul. Burada hiç şüpheyi gerektirecek bir şey yok. Bu, açık bir faul. Konyasporlu oyuncu topu alacak, dönecek. Şu anda Barış Alper, bakın şurada yaptı faul. Topla oynadı diyor ama oraya gelene kadar faulü yaptı. Devam ettirdi. Uzun bir top oynandı. Ali Şansalan, orada doğru bir değerlendirme yaptı. Faul de doğruydu”

"AYNI NOKTADAYIM"

Programdaki diğer hakem yorumcuları da pozisyonun faul olduğunu ifade etti. Bahattın Şimşek, “ Barış Alper'in Konyasporlu oyuncuya yaptığı hareket, net bir faul” diye konuştu. Bülent Yıldırım ise pozisyonla ilgili, “Birinci fazda bir mutabık olduğumuzu söyleyelim. Tartışmasız faul olduğu fikrinde sizinle aynı noktadayım” dedi. Spor kamuoyunda da pozisyon faul olarak nitelendirildi.
 

Bakmadan Geçme