Gambiyalı savunmacı Colley, Deprem nedeniyle transfer heyecanını yaşayamadım

Ülkesinin basınına açıklamalarda bulunan Omar Colley, Deprem nedeniyle transfer heyecanını yaşayamadığını açıkladı.

Gambiyalı savunmacı Colley, Deprem nedeniyle transfer heyecanını yaşayamadım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş'ın Sampdoria’dan transfer ettiği Omar Colley, yaşanan depremler nedeniyle transfer heyecanını yaşayamadığını belirtti. Ülkesinin Gambiya basınına konuşan Beşiktaş’ın yeni transferi  Omar Colley, “Türkiye'ye geldiğimde taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyordum, ancak deprem felaketi nedeniyle bir anda her şey durdu. Türk halkının üzüntüsünü paylaşıyorum. Umarım futbol, insanların üzüntüsünü biraz da olsa unutturur” ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye geldiğinde taraftarların  karşısına çıkmak için sabırsızlandığını vurgulayan Colley,  deprem felaketi nedeniyle bir anda her şeyin durduğunu belirterek “ Umarım futbol, insanların üzüntüsünü biraz da olsa unutturur" şeklinde konuştu. 

Sampdoria'ya 9.2 milyon Euro’ya transfer oldu
2018 yılında Belçika ekibi Genk'ten 9.2 milyon Euro karşılığında Sampdoria'ya transfer olan 30 yaşındaki Gambiyalı savunmacı Stoper hattının her iki bölgesinde de görev yapabilen 1,91'lik futbolcu, hava toplarında da oldukça etkin bir isim olmasıyla biliniyor.Gambiyalı savunmacı Colley, 'Deprem nedeniyle transfer heyecanını yaşayamadım

Bakmadan Geçme