Garanti BBVA'dan Yeni Duyuru: Emeklilere Özel Avantajlı Promosyon!

Garanti BBVA, Aralık ayında emekli promosyon ücretini güncelledi ve SSK, Bağkur ve Memur emeklilerine ayrım yapmaksızın 7.500 TL tutarında promosyon vereceğini açıkladı.

Banka, emeklilere yönelik bu özel kampanya kapsamında 1 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak şekilde nakit promosyonun yanı sıra bonus ve kredi imkanları da sunuyor. Emekliler, Garanti BBVA'ya emekli aylığını taşıdıklarında yeni kampanya üzerinden yüksek tutarda promosyon almaya hak kazanacaklar.

Garanti BBVA'nın sunduğu bu avantajlı kampanya ile emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere, 7.500 TL'ye varan nakit promosyonun yanı sıra kredi kartı harcamalarına özel 1.000 TL bonus fırsatı da sağlanıyor. Banka, mobil uygulama üzerinden emeklilere özel teklifler sunarak 500 TL ve üzeri harcamalara tam 1.500 TL ek bonus kazanma imkanı tanıyor. Emeklilere ek ödemelerle birlikte Garanti Bankası'ndan 9.000 TL'ye kadar ödeme almak mümkün.

Garanti BBVA'dan Yapılan Açıklama!

İşte bankanın o açıklaması: “Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden müşterimiz olup, emekli maaş taşıma talimatını veren emeklilerimize özel bir teklifimiz var. 500 TL ve üzeri harcamalarınıza tam 1.500 TL ek bonus kazanabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmak için mobil uygulamamız üzerinden işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.”

Özel Haber

Bakmadan Geçme