Gayret Bahçeli'den Tevfik Allah'tan

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli AK parti ve MHP'nin milletvekilliğin'de ortak liste tartışmalarına da son noktayı koydu.

Gayret Bahçeli'den Tevfik Allah'tan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millt Meclisinde güçlü bir MHP ve güçlü bir Cumhur İttifkakı'nın milli iradeye tecelli edeceğini ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"Gayret bizden Tevfik Allah’tandır. Çalışma bizden mükafat millettendir. Türk ve Türkiye Yüzyılına kutlu bir adım atılacak, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun muazzam zaferiyle taçlanacaktır. TBMM’de güçlü MHP, güçlü Cumhur İttifakı milli iradeyle tecelli edecektir." şeklinde konuştu. 

MHP'nin layık olduğu hasrete ve başarıya ulaşacağını belirten Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Genel Seçiminde, tüm seçim çevrelerinde olmak suretiyle üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacak, nihayetinde hak ettiği, layık olduğu, hasretle beklediği başarıya kesinlikle ulaşacaktır." ifadelerine yer verdi.

"Ak Parti MHP Ortak Liste"

MHP ve AK Parti arasındaki idda edilen ortak listenin polemik malzemesine dönüştüğünü vurgulayan Bahçeli, "Cumhur İttifakı’nı teşkil eden 2 partinin kendi adıyla, amblemiyle ve adaylarıyla seçime katılmaları söz konusu iken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır." sözlerine yer verdi.

Bakmadan Geçme