Gazetemizden Başkan Yaman'a ziyaret

Seçim sonrası Belediye Başkanları ve parti başkanlıklarına ziyaretlerini sürdüren Gazetemiz yönetimi bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve idari işler müdürü Mustafa Uğurlu ve Sorumlu yazı işleri müdürü Zafer Samancı Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Başkanı Bekir Yaman’ı makamında ziyaret ederek seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘ Seçim bitti. Herkes görevinin başına geçti. Partimiz belediye başkanları başta olmak üzere başkanlığı kazanan diğer siyasi parti belediye başkanlarını da tebrik ediyor.

Görevlerinde başarılar diliyorum. Artık zaman ayrışma, tartışa zamanı değil birleşme ve kaynaşma zamanıdır. Tüm siyasi parti mensuplarının tabandan tavana kucaklaşma zamandır.

İşte ben bu bağlamda siyasi parti gözetmeksizin ulaşabildiği il ve ilçe başkanlarının yanı sıra belediye başkanlarını arayarak ve bizzat ziyaret ederek tebriklerimi ilettim.

Ulaşamadıklarıma tekrar ulaşmak için çaba harcayacağım.' ifadelerini kullandı. Mahalli idareler seçimlerinin ardından Türkiye de yeni bir sayfa açıldığına dikkat çeken başkan Yaman ‘Bu seçim sonucunda halk tüm siyasi partilere bir mesaj verdi. Kimisini uyardı.

Kimisine göreve hazır ol dedi. Herkes burada üzerine düşeni aldı. Bizde halkımızın bize verdiği mesajı en net şekilde gördük’ dedi

Gazetemizden Başkan Yaman'a ziyaret
Gazetemiz sahibi Yusuf Gürbüz de Yaman nezdinde seçimlerde başarılı olarak başkanlığı kazanan tüm CHP’li belediye başkanlarını tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu

Özel Haber

Bakmadan Geçme