• Haberler
  • Güncel
  • Gazikonut çekiliş sonuçları 2023: GBB Gazikonut Güneyşehir kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?

Gazikonut çekiliş sonuçları 2023: GBB Gazikonut Güneyşehir kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?

Gazikonut çekiliş sonuçları 2023 açıklandı mı? Deprem bölgesi Gaziantep Şahinbey'de toplamda 14 bin adet yapılacak Gazikonut Güneyşehir evleri için başvuru sonuçları merak ediliyor. İlk etapta 2+1 3+1 olmak üzere toplamda 1000 adet konutun satışa sunulacağı Gazikonut Güneyşehir evleri isim listesi merak konusu. Bu noktada, Gazikonut başvuru sonuçları açıklandı mı, Güneyşehir Gazikonut isim listesi ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar. 

Gazikonut çekiliş sonuçları 2023 gündemdeki yerini koruyor. Gaziantep Şahinbey bölgesinde toplamda 14 bin adet üretilecek konutlar için on binlerce başvuru gelmişti. Uzun bir bekleyişin ardından Gazijobut çekiliş sonuçları açıklanıyor. Canlı yayında kura çekimi ile belirlenecek kura sonuçlarıyla birlikte hak sahipleri isimlerini öğrenebilecek. Peki Gazikonut Güneyşehir kura sonuçları açıklandı mı, Gazikonut isim listesi belli oldu mu? İşte tüm detaylar.

GAZİKONUT ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 2023

Ntv.com.tr'de yer alan habere göre, Gazikonut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.14.000 (on dört bin) Konut Projesi kapsamında toplamda 1.000 (bin) adet konutun hak sahibi kura yöntemiyle belirleniyor. 

Salona giremeyen başvuru sahipleri kura çekimini GBB TV Youtube kanalından canlı olarak takip edebiliyor.

Gazikonut çekiliş sonuçları 2023: GBB Gazikonut Güneyşehir kura sonuçları isim listesi açıklandı mı?

GAZİKONUT GÜNEYŞEHİR İSİM LİSTESİ

Güneyşehir 2. Etap kuraları 30.09.2023 tarihinde saat 10:00’da Talat Özkarslı Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda başladı. Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra  2+1 tipi konut için 102 adet, 3+1 konut için 97 adet yedek hak sahibi belirlenecek.

Kura süreci hakkında Gazi Konut resmi internet adresi üzerinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; "Kura sonucunda asil ve yedek listede ismi olmayan başvuru sahiplerinin başvuru bedelleri ödeme yaptıkları kartlara 30.10.2023 tarihinden başlanılarak iade edilecektir. Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra  2+1 tipi konut için 102 adet, 3+1 konut için 97 adet yedek hak sahibi belirlenecek, sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinden kalan konutlar için, İdarece ilan edilecek sözleşme imzalama programı çerçevesinde, kura çekiminde belirlenen sıraya göre yedek hak sahiplerine Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatılacaktır." denildi.

Derleme: Hakimiyet.com*
 

Bakmadan Geçme