Gece yarısı kayboldu! 16 yaşındaki Fatma Eruç'tan 10 gündür iz yok
Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde yaşayan 16 yaşındaki Fatma Eruç'tan 10 gündür haber alınamıyor. Genç kızın, Örencik Mahallesi'nde kaldığı anneannesinin evinden gece saatlerinde ayrılarak bir otomobile bindiği belirlendi.
Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Yuntdağ eteklerindeki Yenice Mahallesi’nde yaşayan 16 yaşındaki Fatma Eruç, 10 gün önce anneannesinin yaşadığı Örencik Mahallesi’ne gitti.
KAYBOLMADAN ÖNCE BİR OTOMOBİLE BİNMİŞ
23 Ekim günü saat 01.30 sıralarında anneannesinin evinden çıkan Fatma, mahalle meydanında bekleyen bir otomobile binerek bölgeden ayrıldı. O andan sonra genç kızdan bir daha haber alınamadı.
AİLESİ KAYIP İHBARINDA BULUNU
Ailesinin ihbarı üzerine jandarma ve polis ekipleri arama çalışmalarına başladı. Yapılan incelemede, Fatma’yı köy meydanından alan kişinin A.S. isimli bir erkek olduğu belirlendi.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Ekiplerin araştırması sonucu A.S.’nin İzmir’in Kiraz ilçesi Olgunlar Mahallesi civarında bulunduğu tespit edildi. Fatma Eruç’un bulunması ve A.S.’nin yakalanması için hem Manisa hem de İzmir genelinde çalışmaların sürdüğü bildirildi.