Gelecek Kadınhanı'nda

Gelecek Partisi Konya İlçe Başkanları Toplantısını Kadınhanı'nda Gerçekleştirdi.

Gelecek Kadınhanı'nda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı, aylık ilçe başkanları toplantısını 17. ve 18. Dönem Muş Milletvekili, Konya İl Koordinatörü Alaattin Fırat’ın katılımı ile Kadınhanı ilçe başkanı Yahya Akbaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

İl Başkanı Hasan Ekici ve İl Başkan Yardımcılarının da katılımı ile Mahalle ziyaretleri ile başlayan program, katılımcı İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanlarına ikram edilen öğle yemeğinin ardından İlçe Başkanları toplantısına geçildi.

İlçe Başkanlarının faaliyetlerinin tek tek dinlendiği toplantıda İl Başkanı Hasan Ekici yaptığı konuşmada sabah itibari ile İl Başkan Yardımcıları ile birlikte geldikleri Kadınhanı ilçesinin mahallelerinde Pazar yeri ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini, medya trolleri ile sürekli düşmanlaştırılan Altılı masanın çalışmalarını vatandaşlara anlattıklarını dile getirdi. Olası bir seçime Konya İl ve İlçe Teşkilatları olarak hazır olduklarını dile getiren Ekici, İlçe ilçe, Mahalle mahalle ve kapı kapı dolaşarak çalışmalarını parti programlarını anlatmaya devam ettiklerini, Türkiye’yi bu ucube sistemden kurtaracaklarını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti 17. ve 18. Dönem Muş Milletvekili, Gelecek Partisi MYK üyesi ve Konya İl Koordinatörü Alaattin Fırat da Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye’ye verdiği zararları anlattığı konuşmasında güçlendirilmiş parlementer sistemi anlatırken Gelecek Partisi’nin Ülkeyi yönetecek en güçlü kadrolara sahip olduğunu dile getirdi. HAKKI VADİ

Bakmadan Geçme