Gelecek Partisi Konya'da seçim çalışmalarına devam ediyor

19 Aralık 2022 Tarihinde düzenlenen törenle Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından Konya için verilen seçim startının ardından Konya İl Başkanlığı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gelecek Partisi Konya'da seçim çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından Konya için verilen seçim startının ardından İlçe ve Mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz hafta da Seydişehir, Beyşehir, Akşehir, Yunak, Doğanhisar, Tuzlukçu ve Çeltik İlçelerinde Esnaf ve Vatandaşlarla biraraya geldi.


Ziyaretlerde Vatandaşlar tarafından büyük bir teveccüh gördüklerini dile getiren Konya İl Başkanı Hasan Ekici; “Resmiyet kazanmasa da 14 Mayıs 2023 olarak açıklanan seçim tarihi ile birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçe ziyaretlerimizde gitmedik mahalle, çalmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayacağız. Kapı kapı gezerek projelerimizi anlatıyoruz, İnşallah 14 Mayıs Pazar günü “YETER SÖZ MİLLETİNDİR” diyerek Ülkemizi bu tek partili ucube sistemden kurtaracağız ve halkın sesi olacağız” Dedi.
Gelecek Partisi Konya'da seçim çalışmalarına devam ediyor

Bakmadan Geçme