• Haberler
  • Konya
  • Gelecek Partisi'nden Hakimiyet'e ziyaret: LeMan'a tepki, uyuşturucuya karşı ortak çağrı!

Gelecek Partisi'nden Hakimiyet'e ziyaret: LeMan'a tepki, uyuşturucuya karşı ortak çağrı!

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan ve beraberindeki heyet, Hakimiyet Gazetesi'ne gerçekleştirdikleri ziyarette gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gelecek Partisi'nden Hakimiyet'e ziyaret: LeMan'a tepki, uyuşturucuya karşı ortak çağrı!

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, Siyasi İşler Başkanı ve İl Başkan Vekili Resul Sağlam, Teşkilat Başkanı Mehmet Adalar ve İletişim Başkanı Bekir Karakuş, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti. 

Ziyarette güncel siyasi gelişmeler, parti çalışmaları ve kamuoyunda yankı uyandıran Leman Dergisi tartışmaları gündeme geldi.

LEMAN DERGİSİ'NE SERT TEPKİ

İl Başkanı Ahmet Arslan, ziyarette yaptığı açıklamada, Leman Dergisi'nin yayımladığı bir karikatür üzerinden sert eleştirilerde bulundu. 

“Ne zaman Türkiye’de barış ve kardeşlikten söz edilse, birileri çıkıp ülkeyi germeye çalışıyor. Leman Dergisi ve oradaki bazı çizerler de buna benzer bir tutum sergiliyor. Bu, kabul edilemez,”

ifadelerini kullanan Arslan, özellikle dini değerlerin karikatürize edilmesini kınadıklarını belirtti.

“Milli ve manevi değerlerimiz böyle küçümsenemez. Konu Peygamber Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem olduğunda tepkimiz daha da yüksek olur,” 

diyen Arslan, İstanbul’daki protesto gösterilerine de katıldığını söyledi.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE ORTAK ÇAĞRI

Gelecek Partisi'nin şu anki öncelikli gündemlerinden birinin uyuşturucuyla mücadele olduğunu belirten Arslan, bu konuda Yeni Yol Grubu çatısı altında üç farklı siyasi yapıyla ortak hareket ettiklerini ifade etti.

“Zafer Meydanı’nda üç il başkanı olarak bir araya geldik. Gençliğimizi tehdit eden bu belaya karşı dikkat çekmek ve iktidarı bu konuda daha somut adımlar atmaya çağırmak için oradaydık,” 

diyen Arslan, uyuşturucuyla mücadelenin yalnızca bir siyasi partinin değil, tüm toplumun ortak meselesi olduğuna dikkat çekti.

Arslan, 

“İnşallah iktidar da bu noktada gerekli tedbirleri alır,” 

sözleriyle çağrısını yineledi.

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme