Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Eser, Ardıçlı TOKİ'deki Ulaşım Sorunlarını Eleştirdi

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Hakan Eser, sosyal medya hesabından Hindistan'da çekilen bir fotoğrafı paylaşarak, Konya'nın Akademi Mahallesi'nde yaşanan toplu ulaşım sorunlarına esprili bir dille dikkat çekti.

Gelecek Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Hakan Eser, Ardıçlı TOKİ olarak bilinen Akademi Mahallesi’nde günlük yaşanan toplu taşıma sıkıntılarını vurgulayarak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan çözüm talep etti.

Paylaşımında esprili bir dil kullanan Hakan Eser, Akademi Mahallesi'nde yaşanan yoğun kalabalığı gösteren ve Hindistan’da çekilmiş bir fotoğrafla şu ifadeleri kullandı: "Tahmin ediyoruz ki yakında her sabah Ardıçlı TOKİ’de otobüse bu şekilde binecek vatandaşlar Sayın Uğur İbrahim Altay, acilen çözüm bulunması gerek. Mesela 15 dakikada bir gelen araç sabahları belli saatlerde 5 dakikada bir gelirse, bu kalabalık olmaz ve halkımız da sıkıntı yaşamaz."

Ardıçlı TOKİ'deki ulaşım sorunlarına dikkat çeken Eser'in bu paylaşımı, mahalle sakinlerinin yaşadığı günlük ulaşım zorluklarını gündeme taşıdı.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin çağrıya nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Bakmadan Geçme