Gelecek Partisinden gazetemize ziyaret

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, İl Başkanı Ahmet Arslan, Teşkilat Başkanı Resul Sağlam ve İletişim Başkanı Bekir Karakuş gazetemizi ziyaret etti. Gelecek partisi heyetini gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Zafer Samancı misafir etti.

Gelecek Partisinden gazetemize ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek partisi İl Başkanı Ahmet Arslan Ekonomik sıkıntıların hat safhaya ulaştığı bu dönemde halkın her kesiminin sıkıntıları büyük oranda hissettiğini söyledi. Parti çalışmaları hakkında da bilgi veren Arslan  ‘İlçe kongrelerine önümüzdeki cuma günü itibari ile başlayacağız.  Yerel seçimlerde Gelecek partisi olarak kendi adaylarımız ile seçime katılacağız.  31 ilçe ve Büyükşehir de iddialı adaylarla seçime hazırlanıyoruz’ ifadelerini kullandı


Ülkenin şuan çok zor bir süreç yaşadığına dikkat çeken Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, neredeyse zamsız bir günün geçmediğini belirterek ‘Çarşı Pazar yanıyor. İnsanlar kilo ile aldığı meyve sebzeyi artık tane ile alıyor. Gelinen durumda halen bu gerçeği kabullenmemek akli selimlikten uzak bir durumdur. Ülkede esnafı, emeklisi, çiftçisi, öğrencisi herkes sadece günü kurtarma telaşında içinde bulunduğumuz durumu seçim öncesi bizler haykıra haykıra söyledik’ dedi.

Gelecek Partisinden gazetemize ziyaret

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel yönetimler seçimlerine hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini de ifade eden vekil Ekici Gelecek Partisi Konya teşkilatı olarak yerel seçimler hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek ‘Önümüzde yerel seçimler var mahalle mahalle ev ev dükkan dükkan gezip halkımıza adaylarımızı ve projelerimizi anlatacağız.   Vizyonu geniş,  Konya’nın gerçek ihtiyaçlarını bilen önemli projeleri olan şehrimizin yakından tanıdığı Konya aşığı adaylarımız var. Önümüzdeki 7 aylık zaman dilimini çok iyi değerlendireceğiz’ dedi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

 

Bakmadan Geçme