Genç ASKON'lar Antalya'da buluşuyor

Genç ASKON Konya Şube Başkanı Tahir Koçer ve Yönetim Kurulu, Antalya Genç ASKON Şubesi'ne ticari gezi düzenleyecek. Gezi kapsamında şubeler arasında B2B görüşmeler gerçekleştirilecek ve şubeler arası iş birliğini artıracak faaliyetlerin istişaresi yapılacak.

Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Genç ASKON Konya Şube Başkanı Tahir Koçer, Cumhuriyeti’in 100. yılında Milli Yüzyılın Genç Vizyonu mottosuyla çıkılan yolda gerçekleştirmek istedikleri daha büyük çalışmalar olduğunu söyledi. Koçer, “Bölge ekonomisinde Genç Askon’un daha etkin rol alması gerekiyor ayrıca bu çalışmaların istenen başarıya ulaşabilmesi için şubeler arasında daha güçlü bağların kurulmasını gerekiyor. Gençleri daha büyük vazifelerin bekliyor ve Genç Askon Konya olarak bu sorumluluğa hazırız” dedi.

Koçer, bu bağlamda şubeler arası koordinasyonun güçlenmesi, ikili ilişkilerin ve çapraz ticaret imkanlarının daha da artırılması amacıyla iki şubenin bir araya gelmek için hazırlıklara başladığını belirtti. 

B2B görüşmeler yapılacak

Koçer, “Gerçekleştirilecek ziyaret kapsamında şube yönetimleri bir araya gelip dernek içi çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunacak,  Antalya Şubesi üye firmalara ticari geziler gerçekleştirilerek belirlenen sektörlerde şubeler  arasında B2B toplantılar gerçekleştirme şansı yakalanacak ve şubeler arası iş birliğini artıracak faaliyetlerin istişaresi yapılacak” diye konuştu

Bakmadan Geçme