• Haberler
  • Asayiş
  • Genç kadının şüpheli ölümü: Sevgilisinin evinde başından vurulmuş halde bulundu

Genç kadının şüpheli ölümü: Sevgilisinin evinde başından vurulmuş halde bulundu

Söylenilenlere göre, eşinden boşandıktan sonra, sevgilisinin ailesi tarafından sokakta darp edildi. Olay sonrasında ise sevgilisinin evinde başından vurulmuş halde bulundu.

Olay, geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde İstanbul’uun Kağıthane Yeşilce Mahallesi’nde gerçekleşti. Söylenilenlere göre geçtiğimiz ay eşinden boşanan ve 3.5 yaşında kız çocuğu olan Zinnetnur A. (27), 2 çocuk babası olan Ergün G. ile ilişki yaşamaya başladı. Fakat söylenilenlere göre bu süre içerisinde Ergün G., ve Zinnetnur A. ile olan ilişkisinden dolayı eşinden boşandı. Bu durumdan ise Ergün G.’nin ailesi Ayar’ı sorumlu tuttu.

Sevgilisinin ailesi tarafından darbedildi iddiası

Olayın yaşandığı gün akşam saatlerinde Zinnetnur A., konuşmak için sevgilisi Ergün G.‘nin evinin önüne gitmesine rağmen, aşağıya Ergün G.’nin ailesindeki kadınlar inerek iddiaya göre, Zinnetnur A.’yı darbetti. Bunun üzerine Zinnetnur A. oradan uzaklaşarak evine doğru yürümeye başladı. Bu kez de kadının peşinden sevgilisi Ergün G. giderken gerçekleşen olaylar kameralara yansıdı. Ardından kendi evine gelen genç kadın, iddiaya göre tabanca alarak tekrardan sevgilisinin evinin önüne geldi. Daha sonra da silah sesleri duyuldu.

Başında tek kurşunla vurulmuş halde bulundu

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri koşarak olay yerine intikal etti. Genç kadının kanlar içerisinde evin merdivenlerinde yattığını gören vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Verilen ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, başından tek kurşunla vurulmuş olan ağır yaralı Ayar’ı yaptıkları ilk müdahale sonrasında ambulansla Sarıyer Seyrantepe yerleşkesindeki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan genç kadın, tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde ertesi gün hayatını kaybetti.

Olay balistik inceleme sonrası netlik kazanacak

Kadının aile fertleri ise genç kadının cinayete kurban gittiğini söylediği öğrenildi. Tabancanın balistik incelemesi sonrası olay netlik kazanacak. Öte yandan genç kadının cenazesi, dün Sultanselim Merkez Camisi’nde ikindi vakti sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Polisin olayla ilgili çalışmasının devam ettiği ve Ayar’ın sevgilisi Ergün G.’nin ifadesine başvurmak için peşinde olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme