• Haberler
  • Spor
  • Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretti! 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretti! 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar, Konya Şube Yöneticileriyle birlikte, görevi devralan Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretti! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar, Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kısa bir süre önce Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Birdal Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


Ziyarette karşılıklı görüşmelerde sporun geliştirilmesi, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak spora yönlendirilmesinin önemine değinildi. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Öztürk, Konya ve ülke sporu için her türlü iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretti! 

İŞ BİRLİĞİ MESAJI YENİLENDİ!


Öztürk’ün, Konya sporuna önemli katkılar yapacağına ve başarılı sporcuların yetişmesi noktasında çalışmalara imza atacağına inandıklarını ifade eden TSYD Genel Başkanı Yardımcısı Recep Çınar ve Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise, kentte bulunan tesislerin daha aktif kullanılması için dernek olarak her türlü iş birliğine hazır olduklarını dile getirdi.


TSYD Yöneticileri, Valilik ve Belediyeler tarafından 28 ilçenin de katılımı için ulaşımının ücretsiz sağlanarak onlarında bu tesislerden yararlandırılması gerektiğini vurguladı. 


TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, günün anısına Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’e hediye takdiminde bulundu.


Ziyarette, TSYD Konya Şube yöneticileri Mürsel Çetin, H. Avni Uğur, Kemal Soylu, Hüseyin Turgut, Ferhat Türkoğlu Abdullah Leblebici hazır bulundu. 
 

Bakmadan Geçme