Genel Başkan Uslu Konya'da!

Bem Bir-Sen Konya Şubesi ve Şube Engelliler komisyonu Genel Başkanları Levent Uslu'yu Konya'da konuk ettiler.

Genel Başkan Uslu Konya'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini üstlendiği, Bem Bir Sen Konya Şubesi ile Şube Engelliler Komisyonu ortaklaşa organize ettikleri kahvaltı etkinliğine, Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Bem Bir Sen'in Genel Başkanı Levent Uslu’da katıldı, Meram Kafem ’de Bem Bir Sen Konya Engelliler Komisyonu üyelerinin aileleriyle katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltı programında Genel Başkan Levent Uslu yu ağırladılar.

ÜYELER AİLELERİYLE BİRLİKTE KATILDI

Programa Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Murat Közoğlu, Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı İrfan Mutlu ve yönetim Kurulu üyeleri ile Şube Engelliler Komisyonu başkanı Mustafa Bulut ile çok sayıda üyeleri aileleriyle birlikte katıldı.

Bem Bir Sen Konya Şube Başkanı İrfan Mutlu “ Sendika olarak üyelerimizin hak ve hukukları savunmak ve almak adına çalışmalarımızı gece-gündüz sürdürüyoruz. Bu toplantımızda sendikamız Engelliler komisyonu başkanı ve üyeleriyle birlikte olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Birlikteliğimiz her zaman daim olacaktır “ dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Murat Közoğlu” Bem Bir Sendikamız ile birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamlı  etkinlikte  Şube engeliler Komisyonu üyelerimizle birlikte olmamız bizleri de mutlu etmiştir. Bu birlikteliğimiz artarak devam edecektir. Sendikamız ile birlikte durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.

USLU TEŞEKKÜR ETTİ

Bem Bir Sen Genel Başkanı, Levent Uslu ise yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi.” Konya bizim teşkilatlarımızın Türkiye de tekrar öze dönüşün başladığı yerdir. Onun için Konya bizim için önemli bir yerdir. Sendika olarak çok çalışacağız devletimizin ve milletimizin daha iyi yere gelmesi için bizlerin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız. Sizler bizler için kıymetlisiniz. Bizler bütün sorumluluk duygusuyla bütün çalışmalarımızda sizler için yapmaktayız.
 Bu etkinliği imza atan ve bizleri buluşturanlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme