Geylan Konya'daydı

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Konya'ya gelerek sendikayı ziyaret etti.

Geylan Konya'daydı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sendikayı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Türk Eğitim - Sen Genel Başkanı Talip Geylan Bey'e, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz Bey'e, Türk Eğitim - Sen Genel başkan yardımcıları Kamu - Sen' e bağlı iş kollarının Genel Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz. Kamu-Sen’e bağlı iş kollarının Genel Başkanları Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şubesi Başkanı Ali Köç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetlerini sürdüren Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şubesi Başkanı Ali Köç ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu Konya’ya ziyarette bulunan konuklarını sendikalarında ağırladılar.

Ziyarete Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcıları, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Genel Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Kamu-Sen Konya temsilciliğine bağlı sendikaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç “  TES Genel Başkanımız Talip Geylan ve yanındaki heyetin şubemizi ziyaret etmeleri bizleri çok mutlu etmiştir. Ziyaretlerinden dolayı sahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Ziyaret günün anısına çektirilen aile fotoğraflarıyla son buldu. ŞENGÜL GÜRBÜZ

Bakmadan Geçme