Giancarlo Esposito'nun başrolünde olduğu 'Parish' TV+'ta Türk seyircisiyle buluşuyor

Giancarlo Esposito'nun başrolünde olduğu yeni suç draması 'Parish', ABD ile aynı anda TV+'ta Türk seyircisiyle buluşuyor ve izleyicileri fırtınanın harap ettiği New Orleans'ta geçen bir kentsel suç geriliminin içine çekiyor.

Dijital içerik platformu TV+, Giancarlo Esposito'nun başrolünde olduğu yeni suç draması 'Parish'i, ABD ile aynı anda Türk seyircisiyle buluşturdu. 'Breaking Bad' ve 'Better Call Saul' hayranlarının merakla beklediği dizi, ilk bölümüyle 1 Nisan'da izleyici karşısına çıktı. Altı bölümden oluşan dizi, her bir bölümü 60 dakika sürüyor ve ABD ile aynı anda her hafta yeni bir bölüm platformda yayınlanacak. 'Parish', fırtınanın harap ettiği New Orleans'ta geçen bir kentsel suç gerilim filmi. 

Başrolde Giancarlo Esposito'nun canlandırdığı Gracian 'Gray' Parish karakteri, borçlarla boğuşan bir sürücü ve aynı zamanda aile babası. Dizi, Gray'in iç çatışmalarını ve suç dolu geçmişiyle hesaplaşmasını konu alıyor, aynı zamanda ailesini koruma ve oğlunun intikamını alma amacını işliyor.

Bakmadan Geçme