Gönül Gözü Derneği 13 yaşında

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği 13. Yılını dernek yöneticileri pasta keserek kutladı.

Gönül Gözü Derneği 13 yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Derneğin 13.yılı kutlaması Selçukya Kültür Sanat Derneği Başkanı Av. Fatma Şeref Polat tarafından Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin’e günün anısına çiçek takdim etmesi ile başladı. Başkan Şahin daha sonra Bir Engelde sen Kaldır kampanyasına katkı sunan Özden Özatlı’ya plaket takdim etti.
Gönül Gözü Derneği Başkanı Devriş Ahmet Şahin derneğin 13.kuruluş yıldönümünü nedeniyle yapmış olduğu değerlendirme şu ifadelere yer verdi ; 2011 tarihinde '' Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç '' sloganı ile kurmuş olduğumuz Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği bugün itibari ile 13.yılına ulaştı. 13 yılda onca olumsuzluklara ve imkansızlıklara rağmen toplumsal ve kültürel alanda bir çok etkinliğe imza attık.
Gerçekleştirdiğimiz tüm organizasyonlarda ve etkinliklerde bizden desteğini esirgemeyen tüm Gönül Gözü Dostlarına, Basınımızın güzide temsilcilerine, yol arkadaşlarımıza kısacası herkese ve her şeye rağmen bizimle olan, bize destek veren güzel insanlara şahsım ve derneğim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gönül Gözünüz Hep Açık Olsun! dedi.

Gönül Gözü Derneği 13 yaşında
Dernek gönülllüleri Saadet Kaya Vural,Abdullah Ünsal,Hüseyin Azizoğlu ve Sevcan İleri’nin vermiş olduğu mini konser ile devam eden program Mevlana Müzesi'nin restorasyonunu yapan Yüksek Mimar ve Restorasyon Uzmanı Dr. Alihan Keskin’in Başkan Şahin’e günün anısına  özel bir hediye takdimi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme