• Haberler
  • Türkiye
  • Gözaltına alınmıştı! Marmaris'teki yangını başlattığını itiraf etti

Gözaltına alınmıştı! Marmaris'teki yangını başlattığını itiraf etti

Bakan Soylu, Marmaris'teki orman yangınlarıyla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Soylu, Marmaris'teki yangınla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını ve suçunu itiraf ettiğini söyledi.

Gözaltına alınmıştı! Marmaris'teki yangını başlattığını itiraf etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 21 Haziran Salı akşamı başlayan orman yangınlarıyla ilgili söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

YANGINI BAŞLATTIĞINI İTİRAF ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris'te orman yangını bölgesinde yaptığı açıklamada, "Yangının nasıl çıktığına dair bir tespitimiz ve kimliğimiz var. Arkadaşlarımız üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda bunu paylaşacağız" demişti.

Soylu, Marmaris'teki yangınla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını ve suçunu itiraf ettiğini söyledi.

AİLESİYLE KAVGA EDİNCE ORMANI ATEŞE VERMİŞ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 gündür devam eden ve 3 bin hektar alanda etkili olan orman yangınıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli 34 yaşındaki S.A.'nın suçunu itiraf ettiğini söyledi. Bakan Soylu, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"1988 doğumlu S.A. isimli şüpheli suçunu itiraf etti. Olay yerinde 2 adet benzin bidonu ele geçirildi. Şüpheli, ailesiyle arasındaki ticari bir husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Hatta kendisini öldürmek istediğini de belirtti. Şu anda şüpheli gözaltında" dedi.

Orman yangınının başladığı Küfre mevkisinde yakalanan şüphelinin olay anında alkollü olduğu da öğrenildi.

Bakmadan Geçme